Massage
Massage fungerar genom att bryta den onda cirkeln som uppstår när muskler spänns statiskt. Få igång tillflöde av friskt blod och föra bort slaggprodukter som leder till att smärta uppstår. Massage frisätter kroppseget endorfin som har en smärtlindrande effekt, ger även ökad oxytocin frisättning som är kroppens eget lugn och ro hormon.

Triggerpunkt
Triggerpunkter utgörs av mycket spända muskelsträngar vilka kan orsaka lokal samt utstrålande smärta. Ex. spänningshuvudvärk kan komma från triggerpunkter på hals, nacke/axlar och nackrosett. Smärtan förläggs till en annan plats än där den ursprungligen kommit från. Behandlingen består mestadels av pressur och töjningar/stretching i kombination med massage.

Terapeutisk stretching
Genom att töja ut en muskel bryter man spännings och smärt tillstånd i muskel. Det är viktigt att skapa en balans mellan höger och vänster kroppshalva samt mellan fram och baksida av kroppen. Viktigt att kunder själv lär sig att töja sina muskler för att förebygga sitt välmående.

Massage av gravida
Du är välkommen från 3 mån, är du van vid massage kan du komma som vanligt.

Idrottsmassage
Syftar till att lösa smärtillstånd och rehabilitera skador som är idrottsrelaterade. Ex. behandling av löparknä kan se ut som följande: Sätesmuskulaturen och kringliggande höft muskulatur är stel/spänd mjukas först upp så att senstråket på lårets utsida kan töjas ut och på så sätt avlastar man knäleden.

Klassisk avslappnande massage
En lättare massage för dig som bara vill slappna av.

Pris: 50 min 520 :-